Outfits

Fair Outfit 74

Jas    |    Mango (oud)
De jas is een gouwe ouwe van Mango. Allesbehalve duurzaam en eerlijk geproduceerd, maar toen ik hem alweer een aantal jaar geleden voor € 30,- (yep, nog steeds blij met die deal ;)) in de sale kocht, hield ik me daar totáál nog niet mee bezig. En na al die tijd doet hij het nog steeds goed in mijn garderobe. Ik hou van z’n seventies vibes en ik draag ‘m het liefst met een flared jeans.

Top    |    & Other Stories
De top is een bewuste guilty pleasure aankoop, waar ik openlijk voor uit durf te komen. & Other Stories staat bij mijn weten niet bekend als een duurzame modeketen die eerlijk produceert. En toch kocht ik hem. Ik zocht namelijk al heel lang de perfecte gestreepte longsleeve en bij geen enkel duurzaam merk kon ik een soortgelijk exemplaar vinden (ik ben heel kritisch, dat weet ik). Ik vond deze zó leuk met de gekleurde hals en hij bleek gemaakt van biologisch katoen. Niet perfect, maar wel qua stijl en in dat opzicht ook duurzaam. Ik besloot het na lang nadenken toch te doen.

Jeans    |    H&M Conscious (oud)
De jeans is een oud exemplaar van H&M Conscious (gemaakt van biologisch katoen); de eerste flared jeans die ik aan het begin van de trend spotte. Nog steeds vind ik hem erg mooi en ik ben te spreken over de kwaliteit. Hij is inmiddels niet meer te koop.

Tas    |    Matt & Nat
Ik draag mijn all time favourite van Matt & Nat, de rode Triplet bag (€ 95,-). Een onwijs handig drievaksmodel met ritsjes, dat ik heel vaak gebruik. Echt een aanrader als je net als ik wat chaotische trekjes hebt; een vakje voor alle soorten spulletjes. Fijn ding. Hier vind je de tas op de website van Matt & Nat.

Schoenen    |    vegan Dr. Martens
Zo vaak komen ze niet voorbij, deze vegan Dr Martens die ik een halfjaar geleden kocht (hier kun je mijn eerste review lezen). Ik moet zeggen dat ik ze ook niet héél vaak draag, ik moet wennen aan het feit dat ze zo stoer ogen. Maar ik vind ze nog steeds erg tof. Het zijn mijn allereerste vegan kwaliteitsschoenen en tot nu toe ben ik echt SUPER tevreden. Als ze nog wat ouder zijn, zal ik er een tweede review over schrijven, maar ik ben echt te spreken over de kwaliteit en hoe mooi ze wat ouder worden. De plooien die door het lopen ontstaan, lijken heel erg op die in echt leer. Hier vind je deze schoenen (€ 170,-) op de website van Dr. Martens.

 

 

Fair_sustainable_outfit_900 Fair_sustainable_outfit_900_1

Write a comment